zaterdag 30 augustus 2014

Hershey, the sweetest town

Dan is het nu tijd voor Chocolate world. We gaan voor het ( bijna) hele pakket. We moeten maar niet naar dat pretpark. Veel is nogal thrilling en dat is voor lijf en ledematen niet zo goed. Al die achtbanen is het ook niet voor ons dus dat alten we zitten. Desalniettemin hebben we nog een strak programma. 

  1. Eerst naar het proeven. We krijgen allerlei soorten te proeven, breken, ruiken etc. We slagen allemaal en krijgen een Master in chocolade. Diploma in the pocket ;).
  2. De 4 D film. De tweede deze reis en deze is rustiger dan bij Coca Cola en we houden er geen blauw achterwerk aan over.
  3. Met tien minuten pauze naar de trolleytour van een uur door heel Hershey terwijl ons de geschiedenis verteld wordt en wat er nu gebeurt.
  4. Create your own candybar. Dat was wel een hoogtepunt. Kiezen welke chocolade, inhoud en doosje ontwerpen. Erg leuk jeeeej mijn eigen reep en doosje. Daar doen we het voor.
  5. Als laatste de tour door de fabriek. In karretjes. Beetje small-worldachtig maar super om te zien.
We kopen nog wat souvenirs en voor je het weet in het 6 uur.  We gaan eten bij een goed seafood restaurant. We hebben geen reservering maar na wat sneu kijken hebben ze een plekje. Als het niet gelukt was had ik onze nationaliteit nog in de strijd gegooid  maar dat was niet nodig. Moeders kiest voor de heilbot en ik voor de Barramundi. Hmmm klinkt exotisch en komt ook uit Belize. Ik had ook voor de mahimahi kunnen gaan of de Wahoo. Allemaal witvis maar dit werd aanbevolen. Geweldige keuze. We hebben een aardige serveerster die ons van advies voorziet. Barramundi blijkt een geweldige keuze. In dit geval had Syb concurrentie. Goed klaargemaakt. We hebben lekker gegeten. Naar huis of ja hotel en we willen op tijd vertrekken en al die chocolade moet in de koffers. Wow wat een dag. Met echt kunnen we zeggen dat. Hershey inderdaad the sweetest town is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten